Aphrodité Esküvőszervező Iroda - Sopron esküvőszervezés,dekoráció,székszoknya,köszönetajándék,lufidekoráció,meghívó
Magyar Deutsch
Aphrodité Esküvőszervező Iroda - Sopron esküvőszervezés,dekoráció,székszoknya,köszönetajándék,lufidekoráció,meghívó

Szolgáltatásaink ° Extrák

Hogy valóban különleges legyen

4 különleges ajánlattal szeretnénk élni, melyekkel tényleg egyedivé tehetitek az esküvőtöket. Rendelhettek nálunk különleges játművet, vagy tűzijátékot a nagy napra, lehetőség van mixerek felkérésére, valamint csodálatos élmény lehet a templomból kijövet a "galambok szárnyalása".

1. Galambröptetés

Már biztos Ti is elgondolkodtatok azon, hogy milyen érzés lehet, amikor a filmekben játszódó esküvőkön a templomból kijövet számtalan galamb száll fel az újdonsült házaspár feje felett. Most eljött az ideje, hogy az álmok valóra váljanak, és egy örökre szóló élményt szerezzetek Magatoknak.

2. Különleges járművek

Az esküvői jármű lehet a saját autónk, egy kedves baráté vagy rokoné, de kölcsönözhetünk is. 8-10 éve még ez a kérdés nem okozott volna fejfájást, hiszen elszigetelt esetnek számított, ha valaki egy hintóval, oldtimerrel vagy esetleg egy luxus limuzinnal érkezett az esküvőjére. Ám ma már mindez természetes és különösebb gond nélkül elérhető. Manapság már a járművek széles palettája áll rendelkezésünkre, hogy ki tudjuk elégíteni mindenki vágyát. A mi elvünk az, hogy minden stílushoz, minden vérmérséklethez létezik ideális esküvői autó vagy más jármű, csak meg kell találni.

3. Mixerek

Mixereink nemcsak arra hivatottak, hogy a lakodalomban koktélokkal kínáljanak Titeket, és természetesen a kedves vendégeket, hanem ha úgy kívánjátok egy fantasztikus show-val is szolgálhatnak. Repülő üvegek, lángoló tűznyelvek, különleges effektek, és színesebbnél színesebb koktélok garantálják a kitűnő hangulatot.

4. Tűzijáték

Feledhetetlenné teheti az esküvőt egy 5-6 vagy akár 8-10 perces tűzijáték, melyet különböző hang- és fényeffektek kísérnek. Mi vállaljuk a szükséges engedélyek beszerzését is, Nektek csak az a feladatotok, hogy gyönyörködjetek az elétek táruló látványban.