Aphrodité Esküvőszervező Iroda - Sopron esküvőszervezés,dekoráció,székszoknya,köszönetajándék,lufidekoráció,meghívó
Magyar Deutsch
Aphrodité Esküvőszervező Iroda - Sopron esküvőszervezés,dekoráció,székszoknya,köszönetajándék,lufidekoráció,meghívó

Saját kínálatunk ° Dekoráció

Milyen egy igazán exkluzív esküvői dekoráció?

Mivel az esküvőszervezés mellett cégünk másik profilja a dekoráció, így biztosra vehetitek, hogy garantált a precíz munka és a tökéletes kivitelezés. Ingyen vállaljuk a helyszín felmérését és a megfelelő "tervek" kidolgozását. Közben természetesen egyeztetünk Veletek is, hogy a Ti elképzelésetek szerint alakuljon minden . Ezért ha már kiválasztottátok a helyszínt, azt együtt megtekintjük és átbeszéljük, hogy melyik alternatíva tetszene Nektek a legjobban. A dekoráció tekintetében az egyik legfontosabb követelmény a harmonizáló színvilág és teljes, pozitív összhatás elérése.

Egy igazán ízléses, és tökéletes esküvői dekoráció elég sok mindent magába foglal:

  • a terem dekorálása
  • az asztalok megterítése
  • az asztalok feldíszítése
  • a székeket székszoknyákkal lehet különlegessé tenni
  • bejárat feldíszítése...

Egy ilyen dekorációnak számos olyan eleme van, amelyeknek a megvétele elég "drága mulatság" lenne számotokra, ezért nálunk lehetséges a különféle kellékek/kiegészítők bérlése, például: dekor anyagok, asztalközepek, üvegvázák, gyertyatartók...

Ám sajnos vannak olyan díszítő elemek, amelyek csak "egyszer használatosak", ilyenek például: szalvéták, gyertyák, ültetőkártyák. Mi vállaljuk ezek beszerzését és megfelelő elhelyezését annak érdekében, hogy ezek az apróságok illeszkedjenek a már kialakult miliőhöz, és ezáltal még jobban fokozzák az összhatást.

Az itt található képek a segítségetekre lehetnek, hogy megtaláljátok azokat, amelyek a legközelebb állnak az általatok elképzelt álomesküvő stílusához.