Aphrodité Esküvőszervező Iroda - Sopron esküvőszervezés,dekoráció,székszoknya,köszönetajándék,lufidekoráció,meghívó
Magyar Deutsch
Aphrodité Esküvőszervező Iroda - Sopron esküvőszervezés,dekoráció,székszoknya,köszönetajándék,lufidekoráció,meghívó

Az esküvőszervezésről ° Esküvőszervezés lépésről lépésre

Esküvőszervezés lépésről lépésre

Az első találkozón egy személyes konzultáció során mérjük fel a pontos igényeket, mindeközben megismerünk egy kicsit Titeket, és körvonalazódik bennünk, hogy kik lehetnek azok a szolgáltatók, akik a Ti elképzeléseteknek megfelelnek.

Ezután jön az ajánlatkészítés, mely Irodánknál teljesen díjtalan és természetesen a későbbiekben még módosítható, alakítható. Sokan dolgoznak standard ajánlatokkal, ami nem túl jó, hiszen minden esküvő más és más , ennek megfelelően minden ajánlatnak másnak kell lennie, alkalmazkodva az ifjú pár igényeihez, elképzeléseihez, egyéniségéhez - ez nálunk természetes.

Ha tehát ajánlatot kértek Tőlünk, akkor összeállítjuk, mi kiket tartanánk az esküvőtökre a legmegfelelőbbnek, ezzel a keresgélés, telefonálgatás gondját levéve a vállatokról. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy csak korrekt, minőségi és megbízható partnerekkel dolgozunk együtt, valamint gondoskodunk az ehhez szükséges szerződésekről, vállalva a felelősséget , hogy minden megrendelt szolgáltatás határidőre, megállapodás szerint és a szerződött díj ellenében valósuljon meg.